2023 Bitcoin ve Ethereum Fiyat Tahmini!

Corleone

Administrator
Sayfa Yöneticisi
9 Nis 2022
16
0
Bitcon 2023 Fiyatları.jpg

Miami Bit konferansı, 35.000’den fazla katılımcının katıldığı en büyük Bitcoin toplantısıydı ve sona erdi. Konferansta, Bitcoin kahramanlarından birçok farklı fiyat tahmini paylaşıldı ancak hiçbiri PayPal’ın kurucu ortağı Peter Thiel tarafından yapılan tahmin kadar ilginç değildi. İddialı tahmin ve 2023 Bitcoin beklentilerini ele alıyoruz.

2023 Bitcoin Fiyat Tahmini​

PayPal’ın kurucu ortağı Peter Thiel, muazzam bir inançla, Bitco‘in 2023’ün ikinci çeyreğine kadar 100 kat artma potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Peter Thiel kesinlikle buna inanıyor ve şunları söyledi;

“Onları ifşa etmeye çalışacağız ve buradan 10 kat, 100 kat yukarı çıkmak için Bitcoin (BTC) için savaşmamız gereken şeyin bu olduğunu anlayacağız”.

Peter ayrıca bugün Bitcoin için “gerçek” rakibin 115 trilyon dolar olarak değerlendirilen küresel hisse senetleri olduğunu iddia etti. Bitcoin trilyon dolarlık bir piyasa değerine doğru ilerlerken, daha gidilecek çok yol var. Böyle saygın bir yatırımcıdan gelen güçlü bir açıklama, kalabalık için büyük bir güven oyuydu.

Bitcoin Uzun Vadeli Fiyat Tahmini​

Bir başka tanınmış figür konferansta Bitcoin’in potansiyelinden yakındı. Galaxy Digital‘in üst düzey yetkililerinden Jason Urban, yaptığı röportajda hem Bitcoin hem de Ethereum’un 2023’ün ikinci çeyreğine kadar %100 artabileceğini söyledi. Ayrıca, belirli faktörlerin şu anda Bitcoin pazarını yönlendirdiğini söyledi. Bugün daha fazla insan bir kripto para birimini benimseme ihtiyacını “anlıyor”. Ayrıca sınırlı bilgiye sahip olan ve “FOMO”yu araştıran ve kripto ekosisteminin bir parçası haline gelenler de var dedi.

Özellikle, kurumsal benimseme, Bitcoin’in gelecekteki herhangi bir değerlendirmesine karar vermede önemli bir faktördür. Şu anda Jason’a göre kurumların %15’i ekosisteme daha fazla dahil olmak çaba harcıyor.

Jason daha sonra odağı en son yükseltmeleri için hazırlanan Ethereum’a kaydırdı. Ethereum’un Bitcoin’i devirip, deviremeyeceği sorulduğunda şunları söyledi;

“Bence bir noktada evet, ama yakın mı? Hayır. Önümüzdeki iki ila üç yıl içinde göreceğimiz bir şey mi? Bu muhtemelen en erken olanı ve bunda yanılmış olabilirim. Yakın zamanda olacağına inanmıyorum”.

Ethereum, yol haritasını belirleyen Ethereum 2.0 ile bu yıl için birçok yükseltme planladı. Ethereum (ETH) blockchainin gelecekte büyümesi için yeterli kurumsal gelişme var. Aynı zamanda şu anda 22 milyar dolarlık şaşırtıcı bir rakamla en yüksek NFT satış hacmine ev sahipliği yapıyor. Ethereum savunucularına göre, Ethereum’un 2023 yılına kadar 100 kat artış sağlaması için güçlü bir temel ve sürekli artan geliştirme planlarına sahip.
 
Üst