Bilgi 2021 THY Euroleague Final Four Heyacanı Başladı

3 May 2021
24
0
Avrupa Basketbol dünyasının en önemli turnuvalarında biri olan THY ( Turkish Airline) Euroleague Final Four heyecanı ile tüm basketbol severleri beklemekte. Play – off turunda, Real Madrid’i 3 - 2 yenerek Final Four dörtlüsüne kalmayı hak eden Anadolu Efes, tek temsilcimiz olarak boy gösterecektir. Peki, Final Four ne zaman oynanacak?
Final Four Heyecanı Başlıyor
Play – off turunun ardından bir üst türe çıkan Anadolu Efes’in de olduğu Final Four turu 28 – 30 Mayıs arasında oynanacaktır. Koronavirüs pandemisi sürecinde seyircisiz oynanmak zorunda olan Euroleague turnuvasında, temsilcimiz şampiyonluk için savaşacak. Anadolu Efes ve koç Engin Ataman, tur sonrası yaptığı açıklamalarda şampiyonluğa inancını belirtmişti.
Real Madrid’i yenerek, önemli bir rakibini ekarte eden Anadolu Efes, kazanmak için tüm kozlarını sahaya sürecek. Almanya’nın Köln şehrinde oynanacak olan müsabakalarda Anadolu Efes, AX Armani Exchange Milan, Barcelona ve CSKA Moskova 4’lüsü şampiyonluk için yarışacak.
2021 THY Euroleague Final Four Heyacanı Başladı.png

Yarı Final Heyecanı
Temsilcimiz, yarı final aşamasında CSKA Moskova takımı ile, Barcelona’da AX Armani Exchange Milan takımı ile eşleşti. Bu 4’lü arasında yapılan yarı final maçlarının ardından, 2022 THY Euroleague’nin şampiyonu belli olacak.
Kazanmak için giden Anadolu Efes koçu Engin Ataman, inancı ve güveninin tam olduğunu belirterek, şampiyonluğu getireceklerini ifade etti. 4. Kez Final Four turuna kalan ekibimiz kazanmak için sahaya çıkacak.
 
Üst